Svátek matek

Svátek matek letos připadá na 14. května, slavíte ho nebo ne?

Ve školce a na prvním stupni jsme vždycky udělali nějaké dechberoucí umělecké dílo a s pýchou jsme jím obdarovali svoje maminky. Úplně vidím před sebou slovo Mamynce, a obrácené c a e, pamatujete?

Pak nastalo období, kdy jsme si ani nepamatovali, který měsíc něco takového je. No jo, měli jsme jiné zájmy a maminka pro nás byla spíš "mami, co zase?".

Když se náš život ale zase trošku zpomalil a maminky jsme přestali vídat každý den, znovu jsme si na ně s láskou vzpomněli. Na všechny drobnosti, které pro nás dělaly, rady a objetí.

A tak už víme, že Den matek je druhou květnovou neděli, a snažíme se přijet za naší mámou a něčím ji potěšit. Kytička, čokoláda, nebo salám? :D Maminky hlavně potěší, že jsme si na ně vzpomněli.

Pro všechny, kteří chtějí letos mamince udělat radost něčím nápaditějším, máme tuhle krásnou kytici, která má správnou velikost a vydrží dlouho rozkvetlá. 

kytka web upraveno web web

Kytička má 7 x 9 cm a na zadní straně je magnet, aby si ji mohly maminky dát někam na oči. Na ledničku do kuchyně, na nástěnku do práce, nebo kamkoli jinam :)

S láskou vyrobíme tuhle kytici i pro Vaši maminku. Objednat si ji můžete zde, na e-mailu info@krasnepsani.cz, instagramu krasne_psani nebo na našich fb stránkách do pondělí 8.5. (abychom mohli zaručit, že k Vám stihne dorazit do neděle) za 40 Kč. A pokud nechcete využít Zásilkovnu, pošleme Vám ji obyčejně poštou za 30 Kč.

Věříme, že tahle drobnost potěší každou maminku a pokud svátek neslavíte, dejte mamce alespoň pusu, určitě to ocení.

Vaše KP